Bomen kappen om bomen te planten?

bomen kappen om nieuwe te planten?!Natural Plastics heeft een gepatenteerd ondergronds boomplantsysteem ontworpen, het Keeper systeem. Het systeem biedt vele voordelen zoals een natuurlijk beeld, betere groei dan met boompalen (30%), snel en door iedereen toe te passen, beperkte nazorg, stormvast en het is 100% biologisch afbreekbaar door het gebruik van ons granulaat.

Onze filosofie

onze filosofieArbor-radix is een jonge onderneming die steeds op zoek is naar duurzame technieken in de boomverzorging. Het beheer van bomen is geen statisch gegeven, boombeheer moet open staan voor de geldende tijdsgeest en nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Gebruikers Keepersysteem

keeper systeemHet Keepersysteem en de diverse andere producten wordt in diverse landen toegepast. In Nederland wordt het door steeds meer gemeentes in hun bestekken voorgeschreven. Op duurzaambomenplanten.nl vindt u verdere informatie over het Keepersysteem. Door het Keepersysteem te gebruiken helpt u mee aan het verduurzamen van onze aarde.

CO2-Compensatie

co2-reductieHet Keeper Systeem voorkomt het kappen van gezonde bomen voor palen. Dit leidt tot een CO2-reductie tot honderden tonnen per jaar. Een middelgrote gemeente bijvoorbeeld kan - afhankelijk van de hoeveelheid te planten bomen - met het keeper-systeem in één klap voldoen aan haar CO2-reductiedoelstellingen.

Het Keeper Systeem in de praktijk

MKB Innovatie Top 100 - 2012
Sustainable Hero 2012
Winnaar 2012 : Natural Plastics
Lees verder op EY.com of Beco.nl